Fooofredagen i sammanfattning

Igår, den 11 oktober var det verkligen en fooofriday. Killarna var med i bl a radio och på världensbarngalan. Tänkte göra en sammanfattning på killarnas dag.
 
 
Well dagen började med att vara med på mixmegapols radio program äntligenmorgon. Då fick foooers komma in, så foooers kom dit redan kvällen innan. Ni hittar en artikel från aftonbladet häär. Missade ni det finns det en video från morgonen här nedan.
 
 
 Och här nedan är en video från aftonbladet från när de kom från till mixmeganpol studion, alltså väldigt tidigt på morgon haha. De snackar om hur gulliga foooers är som sover utanför och hur mycket de älskar dem. Det finns även en video när killarnarna dansar till "fansens sång", den kan ni se här.
 
 
 
 
 
Sedan var de snart dax för det vi väntat på länge, världensbarngalan. Det är väl lite kul att killarna var med Felix och Ogge var med i den som bakgrundsdansare förra året, när de inte va kända.
 
 
 
 
20.00 började det, hela programet kan ni se här. Annars lägger jag in videon när de var med här under.
 

 
 
 
Efteråt nu har killarna twittatrat många tweets liknande dess, de var helt klart lika nörja med dagen som jag. Vad tyckte ni?
 
 
 

Kommentarer :

#1: lizette

åh dem var så fina och så bra!

skriven
#2: emelie andersson

riktigt bra blogg, verkligen en som jag ska följa :)
älskar verkligen de killarna, de är helt underbara verkligen!

skriven

Kommentera inlägget här :