Årets hetaste nöjesprofiler

Varje år gör Expressen är lista på de 100 hetaste nöjesprofiler under året. På listan för 2014 kom killarna på 20:onde plats med motiveringen:
 

20) The Fooo, hjärtekrossare (NY)

Bandet, som bara funnits sedan 2013, la i år hela Sverige under sina fötter. The Fooo, som består av Oscar Enestad, 17, Felix Sandman, 16, Oscar "OG" Molander, 17, och Omar Rudberg, 16, har släppt ett debutalbum, åkt på två turnéer och gett ut en självbiografi. Dessutom har de prisats på flera musikgalor och bytte under hösten bandnamn till The Fooo Conspiracy. 2015 satsar bandet på att slå i USA.

 KÄLLA

Best Moments

 
 
För nästan ett år sedan gjorde jag en "best of" video med det bästa/sötaste/roligaste ögonblicken med killarna och jag tycker verkligen ni ska se det. För de är så fina killar och i denna video finns det med videor som är olika gamla så man kan lätt se hur de har utvecklas, både i videon och mellan videon och nutiden. Jag log genom hela. Det kommer ni med göra! :)

Vanliga frågor

Jag har en ask som tillhör bloggen som ni kan hitta HÄR. Där svarar jag på frågor om mig, bloggen och såklart om killarna. Men det händer ofta att jag får samma fråga så därför tänkte jag svara på de vanligaste frågorna i ett inlägg. Om det är något ni undrar få ni gärna antingen kommentera inlägget eller skriva på ask, jag svarar vilket som. Skriv gärna om ni vill ha mer sånna här inlägg! :)
 
 
Kan du starta bloggen igen?

Ja, jag ska försöka uppdatera mer. Håller på med en del imagines och så, men vad vill ni helst läsa om? Typ updates, novell/imagines, visste du att, gamla videos, edits osv, vad tycker ni? Det är ni som läser så jag skriver om det ni vill! 
 
Kan jag få era autografer?

Jag är inte the fooo utan bara en foooer så jag kan inte hjälpa dig.. Men för att få deras autografer måste du antingen träffa dem eller gå på deras signeringar eller liknande, kan du inte göra det testa att maila: thefooo@artisthousestockholm.com, vet inte om det funkar men det är värt ett försök :)
 
Kan ni komma till "en stad"?
 
Jag är som sagt inte någon av killarna och jag känner dem inte. Jag kan inte göra någonting för att få dem att komma till din stad, men någongång kommer de säkert komma!
 
Hur ser Felix drömtjej ut?

Han har sagt att han gillar tjejer som är sig själva. Det finns ingen typ, utan blir man kär så blir man. 
 
Bor du i Stockholm?

Nej, tyvärr gör jag inte det.
 
Har du träffat killarna?

Nej det har jag inte gjort, bara sett den på konserter. Vill sååååå gärna träffa dem och kramas lite <33