Imagine - Sofie & Ogge

 Denna imagine är till Sofie. Vill du också ha en imagine, kommentera ditt namn och favoritkille!
 
 
Du satt med datorn i knät och kollade på din favoritserie i ditt rum. Då hör du hur mobilen börjar vibrera kort i andra sidan av rummet. Du suckar, stänger datorn och går och hämtar telefonen. När du ser hans namn på skärmen lyser ditt ansikte upp.
Nytt meddelande från Olly <333: Vill du ses ikväll? Jag saknar dig :)
Du tar mobilen i högsta hugg och springer ut i köket. 
"Mamma, visst är jag tillräckligt frisk för att träffa Oscar ikväll?" utbrister du. Din mamma tittar på dig och suckar.
"Gumman du hade 40 graders feber för två timmar sedan. Nej du kan inte träffa honom, han ju bli smittad." svarar hon och du går ut från köket, upp till ditt rum och ringer upp honom på facetime.
"Hej Sofie!" utrister Olly glatt när han svarar.
"Halloj" svarar du. "Du Olly..." börjar du men hinner inte längre innan han avbryter dig.
"Sofie, är du sjuk? Du låter hes och du ser int helt friskt ut.." säger han kärleksfullt. 
"Jaa.... Jag har feber så jag kan inte träffas, jag är ledsen." 
Han gör en tumme ner i kameran (BILDEN HÖGST UPP) och säger att det inte gör någonting, att ni kan ses när du har blivit frisk. Du säger att du älskar honom och han säger det tillbaka. Sedan lägger ni på och du går tillbaka till datorn. 
 
En halv timme senare ringer det på dörren. Du här hur din mamma öppnar dörren och någon minut efter ropar hon på dig. Du går ner för trappan och ser Olly stå där med blommor i handen. Han ler mot dig.
"Tänkte att jag skulle ge dig blommar så du blir frisk fort så vi kan ses snart. Saknar dig älskling."
 
 

Imagine - Lovisa & Oscar

Denna imagine är till Lovisa. Vill du också ha en imagine, kommentera ditt namn och favoritkille! 
- Jag har dock en väldigt lång kö så det tar ett tag innan just din kommer upp!
 
 
FRÅN OSCARS PERSPEKTIV
 
Jag satt i soffan och bläddrade mellan de olika kanalerna. När jag gått runt alla kanaler 3 varv la jag ifrån mig kontrollen och tog upp mobilen istället. Jag såg att jag hade fått några sms från de andra killarna i bandet men orkade inte kolla dem. Jag visste redan vad som stod på dem, att jag skulle komma till studion. Vi tränar alltid på lördagsmorgonar men idag ville jag inte. Idag skulle jag vara med Lovisa. Jag kollade på klockan, 09:23. Snart borde hon vakna. Jag reste mig från soffan och gick in på mitt rum. Där låg hon i min säng och jag kunder inte annat än att le. Hon är min. Hon är bara min. Jag älskar killarna, musiken och foooers. Men inget slår Lovia. 
 
Som att hon hade känt av min närvaro öppnade hon långsamt ögonen. När hon såg mig log hon och det fick mitt hjärta att smälta. 
"God morgon Oscar." sa hon. Sedan stängde hon ögonen igen.
"God morgon älskling." svarade jag. "Jag har fixat frukost åt oss."
Hon öppnade ögonen igen och rynkade pannan.
"Varför är inte du med killarna och tränar?" frågade hon långsamt. 
"För att jag ville vara med dig idag" sa jag och log. Hennes leende blev större.
"Men varför står du kvar där borta då?" frågade hon och jag skrattade. Sedan gick jag fram till sängen medans hon flyttade sig närmare väggen så jag skulle få plats. När jag lagt mig i sängen la jag armen kring henne och hon blunade igen. Efter några minuter märke jag att hon hade somnade igen och jag log. Där ligger hon i min famn och sover. Min Lovisa. 

Intervju

I en tidning på internet från USA (tror jag, jag vet inte riktigt) som heter SunSentinel är killarna med. De berättar om deras "utveckling" som band och hur de blev så pass stora som de är. Jag tycker den var bra, så om ni har lust läs den! Den är dock på engelska men hoppas det inte gör något! Läs den HÄR.
 
Random bild på killarna