USA update

Som många nog vet ska killarna till USA för att spela in musik, träna och bli lite kända där också. Det kommer troligvis finnas chans att säga hejdå till dem på Arlanda innan de åker, skrev Kat, deras manager som åker med killarna.
 
De kommer att åka på måndag (29/9) klockan 14.00 från Arlanda (terminal 5) och vara borta i ca 7 veckor, de kommer alltså hem runt den 17 november (det är inte ett exakt datum för det vet jag inte). De kommer alltså vara i USA på både Felix och Omars födelsedag, vilket är ganska tråkigt. Men detta är en jättechans för killarna och de är verkligen glada att få göra detta, så därför tycker jag att vi också ska stötta killarna i deras resa dit! :)
 
Gammal bild på killarna

Imagine - Omar & Alva

Denna imagine är till Alva. Vill du också ha en imagine? Kommentera ditt namn och favoritkille!
 
 
Du och Omar har tvingat med Omar ut på stan för att shoppa och redan efter 20 min är han uttråkad och börjar bli lite tjurig. Till varje klädesplagg du håller upp och frågar om han tycker är snyggt gör han "vet inte"-tecknet och efter ett tag blir du irriterad på detta och frågar varför han inte kan angagera sig lite. Då lyfter han på axlarna och skakar på huvudet. Du suckar och han ser att du blir besiken på honom så han ler lite snett och säger.
"Jag kanske inte vet om du passar bäst i röd eller blå, jag vet bara att jag älskar dig. Det spelar liksom ingen roll vad du har på dig." Säger han och ler lite lätt. "Räcker inte det?"
Du flinar och lyfter på axlar.
"Jag vet inte det, Omar."
Han flinar tillbaka och slår dig lätt på armen. 
"Fine, jag ska hjälpa dig. Om jag får fika först, jag är hungrig." Du ler och Omar ger dig en puss. 
"Jag älskar dig Alva" säger han.

Oscars olycka

 
 
 
Det har gått en del rykten om vad som hänt Oscar, men detta är alltså vad som egentligen hände. Tycker så himla synd om Oscar och det gör ont i hjärtat att se honom på detta sätt. Det är jättemånga som stöttar honom och #kryapådigOscar trenadar på twitter så han har världens bästa stöd. Jag hoppas han blir bra snart och att inget som detta händer igen. Men samtidigt så förstår jag att med det dem gör får man råka med lite skador, även om det är hemskt.
 
Många har tänkt tanke att vad skulle hänt OM det inte gick så pass "bra" som det gick, jag är en av dem. Helt ärligt skulle min värld rasa samman. Men det hände inte. Det som hände var ett brutet revben och hjärnskakning. Så för allas skulle så behöver vi inte tänka på OM något värre hade hänt tycker jag. :)
 
Världens finaste Oscar, tur att ditt fluff fluff räddade dig så det inte blev värre. Hur reagerade ni när ni såg videon? <3