Imagine - Oscar & Thilda

Denna imagine är till Thilda. Vill du också ha en, kommentera ditt namn och din favoritkille!
 
 
 
Du sitter och slötittar på tv och Oscar sitter bredvid och pluggar. Efter ett tag börjar nyheterna och programledaren börjar prata om politik och andra tråkiga grejer. Precis när du tar upp fjärrkontrollen för att byta kanal stannar du upp. 
"Vi har en exklusiv intervju med det populärna pokjbandet The Fooo som har en stor konsert i veckan". 
Oscar regarar också och tittar upp på skärmen. Det klipps till en bild på alla i killarna och de börjar flamsa som de alltid gör. Oscar skrattar.
"Snälla snälla Thilda kan du byta kanal?" 
Du skrattar och skakar på huvudet. 
"Nej jag vill se"
"Men seriöst Thilda, den här intervjun är jättepinsam." Han skrattar lite.
Du ler och gömmer diskret fjärrkontrollen och vänder blicken mot tvn och lyssnar. De är en vanlig intervju och de säger ungefär vad de brukar, inget nytt. Oscar reser sig och börjar cirkulera runt i rummet för att hitta fjärrkontrollen och byta kanal. Han ser så flrrvirrad ut att du inte kan låta bli att le och han tittar på dig.
"Du har gömt den, din lilla skit." Säger han och du flinar.
Han slänger sig på dig och börjar kittlas. Då hör du intervjuaren fråga om någon har någon flickvän. Du stannar upp och lägger en hand för Oscar mun. Motvilligt är han tyst och du lyssnar på vad Oscar i tv-rutan har att säga.
"Jag har världens finaste flickvän, hon heter Thilda och jag vet inte vad jag skulle gjort utan henne. Hon är det bästa i mitt lv och jag älskar henne av hela mitt hjärta"
Dina ögon blir blanka av tårar och du tittar på Oscar. Hans ögon är också blanka och han ler. Du ler tillbaka och lutar mig fram och din mun möter hans. Han älskar dig och du älskar honom.

GIF's

 
 
 
 
 

Imagine - Felix & Juni

Denna imagine är till Juni. Vill du också ha en imagine kommentera ditt namn och din favoritkille!
 
 
 
Killarna har konsert om en timme och du sitter med dem i logen. Du håller Felix hand och känner att han darrar lite.
- Är du nervös?
- Nej. Eller jo lite kanske. Svarar han och skrattar lite lätt
Du böjer dig mot honom och ger honom en mjuk puss.
- Det kommer gå lika awesome som vanligt! Oroa dig inte. 
Han ler. 
- Du lovar att kolla på hela konserten va?
Du nickar till svar. Han ser nöjd ut och det känns som hans hand slutar darra. Då kommer Daff in i rummet och meddelar att det är 50 min tills det är dags att gå upp på scenen.
- Och sen måste jag tyvärr be dig Juni och lämna killarna nu, jag behöver dem.
- Men Daff,  jag behöver Juni. Säger Felix och gör en ledsen min. Du skrattar lite åt honom och reser dig upp. Felix sträcker sig efter dig och skrattar.
- Jag älskar dig.
- Jag vet, och jag älskar dig. 
Sen stänger du dörren och går och sätter dig bredvid scenen för att invänta showen, som du dock redan sett tusen gånger och kan utantill.