MTV - Tävligen & Info

 
 

Alla Foooers i Sverige har nu chansen att vinna en exklusiv träff med The Fooo backstage under deras största spelning hittills. Den 13 Augusti kommer nämligen The Fooos superkonsert Vertigo att hållas på Skansen i Stockholm.

Tävlingsregler 
Varje dag kan du samla nya ord genom att titta på MTV. Varje ord räknas som ett poäng. Ett nytt ord visas slumpmässigt varje dag några gånger mellan kl 17:00-19:00 på MTV från 20:e juli till och med 3:e augusti. Den med mest poäng och bäst motivering vinner en träff med The Fooo och biljetter till deras Vertigo-konsert på Skansen. Det är anställda på MTV och The Fooo´s management som tar beslut om vinnare, beslutet kan inte överklagas. Eftersom det är hur grymt som helst vill vi filma vinnaren med sin kompis före, under och efter träffen. Detta kommer att kunna visas på MTVs kanaler.

The Fooo-dagen 
Den 12:e augusti kommer vi att ha en hel dag fylld med The Fooo på MTV. Vi kommer även att visa ett exklusivt program "Meet The Fooo" med dokumentära klipp där killarna i bandet ger sina personliga kommenterar kring klippen. The Fooo-dagen ser du på MTV den 12:e augusti.

Pris 
- En träff med The Fooo för dig & en vän backstage på Vertigo, Skansen, den 13 Augusti. Detta filmas och kommer att kunna visas på MTVs kanaler. 
- Två biljetter till konserten Vertigo på Skansen 13:e augusti. 

 

 

Klicka här för att läsa mer och delta i tävligen

Kommentarer :

#1: Ellen

Måste bara fråga om man har missat tre stycken ord för att man varit borta, finns det någon skans att man kan vinna eller nej?

Svar: Du kanske inte har lika stor chans att vinna men det är inte omöjligt! Det är värt ett försök! :)
THE FOOO

skriven
#2: Nea

Vet du hur länge man får träffa killarna isåfall? :)

Svar: Det vet jag tyvärr inte, men eftersom de har så mycket att göra den dagen skulle jag tro att det inte är så länge. Om jag skulle gissa så kanske 15 min, men jag har verkligen ingen aning! :)
THE FOOO

skriven

Kommentera inlägget här :