Imagine - Felicia & Oscar

Denna imagine är till Felicia. Vill du också ha en imagine, kommentera ditt namn och favoritkille!
 
 
Du och Oscar har varit tillsammans i snart ett år och har är med varandra nästan hela tiden. Nu står du på flygplatsen för en resa till Grekland med familjen, men Oscar måste vara hemma och träna inför en konsert. Har kramar om dig så hårt att du knappt kan andas.
- Lova att du hör av dig varenda dag. Viskar han i ditt öra.
- Jag lovar. Jag älskar dig, Oscar. Vi ses om en vecka. Svarar du medan din mamma börjar dra iväg dig mot gaten. Oscar gör en slängkyss mot dig och sedan är han borta. Du kommer in på planet och snart lyfter ni. Inte långt därefter somnar du, eftersom klockan bara är fem på morgonen och du, Oscar och de andra killarna var hemma hos Felix och ni uppe sent igår kväll. Efter nästan fyra timmar vaknar du av att flygplanet landar. Medan du väntar på att få gå ut sätter du på din mobil igen. Du har fått ett mms från Oscar. Du öppnar det och börjar genast skratta så mycket att du knappt kan andas längre. 
 
Nytt meddelande från BAE <333: Gick tillbaka till Felix för att försöka sova några timmar till. Vaknade av att jag låg och kramade om dig och gav dig en kyss SEN ISÅG JAG ATT DET INTE VAR DU UTAN OMAR. Han sover fortfaradnde hahahaahh du måste komma hem igen. Älskar dig mer än allt Felicia! (Med bilden ovan)
 
Din mamma kollar nyfiket på dig och du flinar bara till svar. Hon förstår att det är Oscar och frågar därmed inte mer. Du ler. Han är  det finaste du vet. 
 

Kommentera inlägget här :